Fredag, 12. august 2016 - af Casper Nielsen

TILLYKKE: Lina Rafn fylder 40 år

lina rafn
Foto: Krestine Havemann
Lina Rafn, forsanger i popduoen Infernal og tidligere X Factor-dommer, runder et skarpt hjørne og har kastet sig ud i en ny rolle som dommer for et nyt program på Kanal 4.

Lina Rafn har altid været en pige med gang i. Sine første dansesko trådte hun for eksempel som medlem af Cirkusrevyens ballet allerede i 1993. Her, 23 år senere, hvor den skønne sangerinde runder 40 år, har både danse- og musiktalentet i dén grad fået vinger.

Det blev med bandet Infernal, hun slog sit navn fast. Til lyden af 1,7 millioner solgte albums og singler på verdensplan. I perioden 2006 til 2010 placerede det nemlig den empatiske sangerinde som den tredje mest succesfulde kvindelige danske sangskriver.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Lina Rafn vært på Kanal 4's Kvinder med kurver

Bandet Infernal stiftede hun oprindeligt sammen med Paw Lagermann og Søren Haahr, men i dag er det kun Lina og Paw, der tegner bandet.

Lina Rafns næste projekt bliver som dommer i Kanal 4’s nye skandinaviske TV-program - en konkurrence for kvinder med kurver. Sammen med seks danske modelaspiranter har hun været i Portugal og lave TV-optagelserne, der bliver sendt til efteråret på Kanal 4.

Lina Rafn blev kendt som X Factor-dommer i 2008

Lina Rafn er født på Nørrebro i København og voksede op i Herlev. I 2008 blev hun kendt som dommer i X Factor på DR, sammen med musikerne Thomas Blachman og Remee, og blev i 2009 mentor for X Factor-vinderen Linda Andrews.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn vakler mellem sin egen karriere og X Factor

I marts 2010 fik hun datteren Karmen med sin nuværende kæreste, Kasper Pertho, som hun har dannet par med siden 1998.

BILLED-BLADET ønsker Lina Rafn stort tillykke med de 40 år. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden