TILLYKKE: Mette Lindberg fylder 33 år

Mette Lindberg

Mette Lindberg

Foto: Birger Storm
”X Factor”-dommeren Mette Lindberg fejrer 33-års fødselsdag. Hun kan glæde sig over, at hendes band har succes, og at hun endnu engang vender tilbage til talentprogrammet.

Hun er forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour, der har eksisteret siden 2007, men Mette Lindberg kom for alvor på alles læber, da det i 2015 blev annonceret, at hun skulle være den nye ”X Factor”-dommer blandt de to garvede herrer Thomas Blachmann og Remee. 

Igen i år kan seerne se frem til at opleve Mette Lindberg som en del af dommertrioen i det populære program, der i år kan fejre 10-års jubilæum. Og hun er da også glad for at vende tilbage til showet. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det er vildt sjovt at lave. Der er så meget forskelligt arbejde i det, både kreativt og rent socialt. Det er virkelig en særlig intens oplevelse. Det er sjovt at se mulighederne i de deltagere, jeg har, fortæller Mette Lindeberg til BILLED-BLADET, da DR afslørede at hun igen skal være dommer. 

The Asteroids Galaxy Tour er bedst kendt i udlandet, hvor de allerede turnerede et år, inden de udgav deres første album "Fruits". Bandet turnerer stadig, og de er ifølge Mette Lindbergs Instagramprofil også igang med at skrive nyt musik.

LÆS OGSÅ: Mette Lindberg: Jeg skal ikke ind for at skændes

X Factor fylder meget hjemme ved Mette Lindberg

Sangerinden har siden 2008 dannet par med den 44-årige bassist Anders Christensen. Sammen deler de kærligheden til musikken, og i perioden, hvor ”X Factor” står på, deler de også arbejdet med Mette Lindbergs talenter. 

- Vi finder sange og klipper dem til, så de passer til liveshows. Han spiller og øver med deltagerne.  Han er ligeså involveret, som jeg er. Vi bruger begge to alt vores tid på "X Factor", fortæller Mette Lindeberg. 

DR ved endnu ikke, hvornår den nye sæson ”X Factor” får premiere. Men Mette Lindberg har allerede taget forskud på dommerjobbet, da blandt andet audition-optagelserne er i hus.

LÆS MERE: Sofie Linde elsker "X Factor"

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden