16. sep. 2016
Af Lene Skaarup

TILLYKKE: Michael Falch fylder rundt

Michael Falch
Michael Falch.
Foto: AOP
Den folkekære skuespiller og sanger Michael Falch fylder 16. september 60 år, men tempoet er stadig højt.

Michael Falch blev for alvor kendt, da han spillede retsmedicineren ”Boysen” i DR’s kæmpesucces ”Rejseholdet”, og han charmerede sig ikke kun ind på ”Ingrid”, der blev spillet af Charlotte Fich. Den karismatiske sanger vandt også en plads i seernes hjerter.

Efter sit mere folkelige gennembrud som skuespiller valgte Michael Falch igen at sætte alt ind på musikken, og det blev starten på et nyt liv.

LÆS MERE: Michael Falch lykkelig: Morfar igen

Nyt liv uden alkohol

For omtrent 15 år siden valgte Michael Falch at lægge sit liv med alkohol på hylden, og det er sket ved hjælp af blandt andet Minnesota-kuren og en stor portion viljestyrke. Et valg, der med al sandsynlighed har reddet hans liv, og ikke mindst forholdet til hans tre døtre, Anna, Soffi og Mathilde.

Musikken har siden dengang fyldt endnu mere, og det er blevet til seks udgivelser fra ham og bandet ”Malurt”. Seneste udgivelse - ”Tomandshånd” - udkom sidste år og er et samarbejde med Michael Falchs kollega og gode ven gennem mange år, Poul Krebs.

LÆS MERE: Michael Falch og Poul Krebs overrasket med platin

Bor i bindingsværkshus

Privat bor han sammen med kæresten siden 2010, familieterapeut Anita Olsen, i et gammelt bindingsværkshus nord for Skælskør, hvor de til hverdag kan nyde roen på landet.

Der er heller ikke langt til hans tre piger og de tre børnebørn, som han gerne tilbringer tid sammen med.

BILLED-BLADET ønsker Michael Falch hjertelig tillykke med de 60 år og har i den anledning samlet en række billeder fra hans liv, som du kan nyde i galleriet her:

Michael Falch 60 år

Læs mere om: