8. nov. 2014
Af Karina Didriksen

TILLYKKE: Remee fylder rundt

Remee.
Remee.
Foto: Petra Kleist
Han er ikke kun ”X Factor”-dommer og producer, men også børneambassadør, og lørdag kan han fejre sin 40-års fødselsdag.

Han blev født Mikkel Johan Imer Sigvardt den 8. november 1974. I dag går han under navnet Remee Sigvardt Jackman, og han kan lørdag fejre sin 40-års fødselsdag.

Remee er kendt som sangskriver, producer og dommer i sangkonkurrencen ”X Factor”, men han har også en side, som de færreste måske kender til.

Han har nemlig et stort hjerte for forældreløse og udsatte børn og er ambassadør for SOS Børnebyerne. Han hjælper med at udbrede kendskabet til organisationens arbejde og er SOS-fadder for et barn i Kenya.

En tryg barndom

Da musikeren selv var et år gammel, måtte hans mor opgive at tage sig af ham på grund af sygdom. Han blev adopteret af et ægtepar nær København, som gav ham en tryg barndom, og som 19-årig fik Remee kontakt til sin biologiske familie. De er stadig i hans liv.

- Jeg ved både, hvordan det er at være sammen med søskende, der ikke er biologiske og dem, der er. Så når SOS Børnebyerne skaber familier med både søskende og en mor, så kan jeg sige, at jeg er beviset på, at det er en god ide, siger Remee i en pressemeddelelse fra SOS Børnebyerne.

Privat har han datteren Emma på 15 år fra et tidligere forhold, og i øjeblikket danner han par med den 22-årige model Mathilde Gøhler.

Læs mere om: