Mandag, 4. april 2016 — af af Luise Marie Bekker

TILLYKKE! Susanne Lana fylder 70

Susanne Lana.
Susanne Lana.
Foto: AOP
Susanne Lana blev kendt, da hun i starten af 70'erne lå på Dansktoppen. I dag synger hun stadig.

Susanne Lana blev kendt, da hun i 1970'erne fik succes med sine Dansktopsange "Hvis tårer var guld" og "Søde Sommerminder"

I dag fylder hun 70 år.

Det er over 45 år siden, hun startede med at synge professionelt, og hun er stadig aktiv. Ved siden af musikken har hun dog haft andre jobs, blandt andet som bartender.

For få år siden - med en genudsendelse i 2015 - medvirkede hun for eksempel i DR's populære serie "Royalisterne", hvor hun var i studiet for at indsynge "Danmarks Isabella" - en sang om kronprinsparrets ældste datter.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Uheldige Susanne Lana

Sangerinden var dog igen uheldig og måtte aflyse nogle job, da hun i slutningen af 2015 faldt på et marmorgulv på Gran Canaria og  brækkede seks ribben

– Det tager tre måneder, inden jeg er helt rask. Jeg har måttet aflyse et par enkelte job, men ellers tager jeg stadig ud og synger, og det går nogenlunde, når jeg bare tager lidt smertestillende, sagde Susanne Lana til Se og Hør kort tid efter. Det er ikke første gang, hun er uheldig. For nogle år siden måtte hun sys med 16 sting, da hun faldt - også dengang var det på en marmorgulv i Gran Canaria. Vi ønsker Susanne Lana en god fødselsdag.   LÆS MERE: Susanne Lana brød sammen på scenen  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden