Søndag, 15. oktober 2017 — af Juliane Olsen

TILLYKKE: Thomas Helmig fylder 53 år

Musikeren Thomas Helmig kan søndag fejre sin 53-års fødselsdag, og han har grund til at være stolt, for sønnen følger nemlig i hans fodspor.

Søndag den 15. oktober kan musikeren Thomas Helmig fejre sin 53-års fødselsdag, og han har i disse tider grund til at være særdeles stolt.

Hans 19-årige søn, Hugo Helmig, har nemlig valgt at blive musiker, og han har allerede fået en flyvende start med singlen ”Please Don’t Lie”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Helmig har haft mange år på toppen, men nu ser det ud til, at hans søn, som han har med hustruen Renée Toft Simonsen, gør ham kunsten efter.

Skilsmissen holdt ikke længe

Familien er da også musikerens et og alt, og det beviste sig til fulde, da Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen mistede fodfæstet i deres ægteskab i 2013.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Ægteparret valgte egentlig at gå hvert til sit, men skilsmissen holdt ikke længere, og selv om der var nye partnere i billedet, så var de sammen igen året efter.

Til stor glæde for ægteparrets sammenbragte familie og ikke mindst Thomas Helmig selv, der uden blusel fortalte, at han stadig var forelsket i Renée Toft Simonsen efter 20 år.

Thomas Helmig holder sjældent fri

Derefter er karrieren fortsat med fulde drøn for Thomas Helmig, der stadig har stor opbakning blandt sit publikum.

Dagen bliver forhåbentligt fejret med fuld musik for kunstneren, der dog sjældent holder fri alt for længe af gangen.

BILLED-BLADET har i dagens anledning samlet en række forrygende billede af den store musik-helt – se med i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden