Tina Dickow donerer intimkoncert til Røde Kors

Tina Dickow.

Tina Dickow.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden Tina Dickow støtter en god sags tjeneste ved at sætte en intimkoncert og sine kjoler på højkant til fordel for Røde Kors.

Den 36-årige sangerinde Tina Dickow deler i den grad ud af sit overskud i sin nye indsamlingskampagne for Dansk Røde Kors.

Hun har nemlig sat sig selv forrest i kampagnen, hvor hun udlodder en intimkoncert på Island og fire kjoler fra hendes private garderobe til fordel for den velgørende auktion.

Det skriver magasinet Elle.

- Der er rigtig mange mennesker rundt omkring, der har brug for al den hjælp, de kan få. Det ved vi alle sammen, siger Tina Dickow i kampagnevideoen på indsamlingsplatformen ”Prizeo”. 

Sangerinden donerer kjole

Tina Dickow vil selv være vært ved en middag for den heldige vinder, og efterfølgende giver hun en koncert for vinderen og en ledsager.

Desuden donerer hun blandt andet en vintagekjole fra Lanvin, som hun bar under sin store koncert i DR’s Koncerthuset med Underholdningsorkesteret i 2011, som kan erhverves ved at donere 5.000 kroner.

Blandt de øvrige kjoler ses mærker som Designers Remix og DAY Birger et Mikkelsen, der altså kan skifte ejermand, og desuden er der produceret blandt andet unikke T-shirts til salg i forbindelse med kampagnen.

Pengene gør en forskel

Sangerinden har i en årrække støttet organisationen, og i 2011 samlede hun 500.000 kroner sammen på en aften i samarbejde med Aarhus Musikhus.

- Og jeg ved, at de penge har gjort en kæmpestor forskel for en masse mennesker, siger Tina Dickow i videoen.

Sangerinden bor i dag på Island sammen med sin islandske mand Helgi Jónsson, som hun har dannet par med siden 2010.

Sammen har de nygifte to børn: Emil, der blev født i juli 2012, og Jósefina fra januar 2014. Tina Dickows seneste album er “Where Do You Go To Disappear”, som udkom i foråret 2012.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden