Tina Dickow: Jeg er ikke så god til at være kendt

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden nyder, at hun kan være mere anonym i sin hverdag i Island.

Sangerinden Tina Dickow var konstant på udkig efter både indre ro og den eneste ene, da hun for to år siden fandt begge dele i Island.

Det fortæller hun i et stort interview i denne måneds udgave af Netto-bladet Lime.

Inden da havde hun prøvet lykken i både London og København, og nu nyder hun at være nygift, at have fået børn og ikke mindst, at hun kan gå på gaden uden at blive genkendt som berømt sangerinde i sit nye hjemland.

Tina Dickow laver stadig det samme, men det nye er, at tilværelsen fra storbyernes konstante puls nu er skiftet ud med udsigt til bjerge og vidder på Island.

Og her kan hun lide anonymiteten og har af samme årsag endnu ikke givet nogen koncerter på vulkanøen - hun arbejder dog for tiden på at forberede en koncert i Island.

- Jeg er ikke så god til at være kendt. Det er virkelig underligt, at en stor del af ens persona lever uden for en selv. Problemet ved det er, at man bliver enormt selvbevidst. Altså jeg har jo primært oplevet, at jeg får en masse kærlighed. Men jeg duer ikke til at skulle tænke over, hvad folk tænker om mig, når jeg for eksempel er til lægen eller i svømmehallen, siger Tina Dickow og fortsætter:

- Jeg har ikke behov for at være kendt for kendthedens skyld. Derfor bruger jeg sociale medier til at give mine fans noget af mig selv, som har en relevans i forhold til musikken. Det må ikke være hult. Jeg har en stor ydmyghed overfor mine fans. Så jeg vil ikke belemre dem med noget, som ikke giver mening, som billeder af mit tøj eller de cremer, jeg bruger. De er da fuldstændig ligeglade med, hvad jeg har på, mener Tina Dickow, der nyder at kunne rende rundt i gamachebukser og en gammel termo-jakke i vores nordiske broderland, hvor hun her i sommer giftede sig med faren til sine to børn, musikeren Helgi Jonsson.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden