Tina Müller afslører: Det skal jeg have på til Grand Prix

Tina Müller

Tina Müller

Foto: Claus Fisker
Det er ikke meget, Tina Müller vil fortælle om, hvad hun skal have på lørdag, når hun er vært på Dansk Melodi Grand Prix 2021. Alligevel afslører hun en smule.

Der hersker stadig en del hemmelighedskræmmeri, når det omhandler Dansk Melodi Grand Prix, der sendes lørdag klokken 20.00 på DR1.

Noget af det der holdes hemmeligt til showets start er, hvad tv-vært Tina Müller skal have på. Hun afslører dog alligevel lidt om sit outfit.

I kjole

Selv om det ikke er forklaret i detaljer, hvad Tina Müller skal have på, når hun sammen med Martin Brygmann skal byde velkommen til Dansk Melodi Grand Prix, vil hun gerne løfte sløret for, at hun skal have kjole på.

- Jeg kan godt afsløre, at jeg skal have kjole på. Det er jo balancen med, at selvfølgelig skal værterne være rigtig fint klædt på, men det er jo heller ikke den store scene som i Boxen i Herning, Aalborg eller Horsens. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise kjolen frem. Jeg synes virkelig, den er blevet fin, siger hun hemmelighedsfuldt til BILLED-BLADET.

Et anderledes show

Det er ikke et helt almindeligt show, der blændes op for lørdag, når der er Dansk Melodi Grand Prix.

Lige sidste år er der igen ingen publikum i salen, men i stedet for at det afholdes i en stor arena, er musikfesten flyttet til Studie 5 i DR-byen.

Anderledes fra forrige år er også, at der er skåret lidt ned på artisterne. Det betyder, at Tina Müller og Martin Brygmann kun skal præsentere otte forskellige bud på en vindersang.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se hvem der løber med sejren lørdag, når der er Dansk Melodi Grand Prix 2021.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden