20. mar. 2021
Af Majken Munk

Tina Turner om manden i sit liv: Det var kærlighed ved første blik

Tina Turner
Tina Turner
Foto: MEGA
I en ny dokumentarfilm ser 81-årige Tina Turner tilbage på et liv fuld af sørgelige stunder med et tidligere usundt ægteskab. Men for første gang nogensinde taler hun også om sit lykkelige liv med sin mand Erwin Bach.

Selv om Tina Turner har holdt sig ude af rampelyset siden sin sidste optræden i 2009, har hun valgt at stille op i en dokumentar om sit liv.

Dokumentaren har fået navnet "Tina", der udkom i starten af marts, og det er første gang hun selv fortæller om, hvor barskt hendes liv faktisk har været.

Det er også første gang, at hun og ægtemanden Erwin Bach er på kamera sammen og fortæller deres historie, skriver New York Post.

Et hårdt liv

Flere gange er der lavet filmatiseringer over Tina Turners tumultariske liv, der har omfattet hendes fjerne forhold til sine forældre, et voldeligeligt ægteskab med Ike Turner og misbrug.

Det har sat sine spor hos den 81-årige, der lider af PTSD efter det voldelige forhold. Generelt har Tina Turner et skrantende helbred med diagnoser som cancer, leversvigt så hun gennemgik en nyretransplantation, og så har hun været ramt af stroke.

Dokumentarfilmen "Tina" bliver hendes farvel til sine fans.

Succesfuld og ensom

Men det er ikke kun de sorgfulde sider af livet, som Tina Turner for første gang fortæller om med egne ord i den nye dokumentarfilm. Hun deler også historien om, hvordan hun og hendes store kærlighed Erwin Bach mødtes.

Det var i 1986, da Tina Turner var på toppen af sin karriere. Alligevel var hun meget ensom.

https://imgix.billedbladet.dk/megar117253_7_1.jpg
Tina Turner og ægtemanden Erwin Bach, der er 16 år yngre end hende. De bor til dagligt i Schweiz.
Foto: MEGA

På et visit i Europa mødte hun tyske Erwin Bach, der var musikproducer. Hun var 46 og han var 30.

Kærlighed ved første blik

Allerede ved første møde vidste Tina Turner, at det var kærlighed ved første blik.

- Han var bare så anderledes, så rolig, så komfortabel, så uprætentiøs, og det var begyndelsen på vores forhold, fortæller hun i dokumentaren.

Selv om de fandt sammen i 1986, var det først i 2013, at de blev gift.

Nu bor parret i Schweiz, hvor de nyder deres alderdom.

Læs mere om: