11. sep. 2012
Af af Helle Skram de Fries

Toppen af poppen-Nabiha tosset med Peter Belli

Nabiha
Nabiha
Foto: TV 2
Tirsdag aften er det 28-årige Nabihas tur til at få fortolket sine sange i "Toppen af Poppen".

Med sine 28 år er Nabiha den yngste på "Toppen af Poppen"-holdet, mens Peter Belli med sine 69 er den ældste. Men kærligheden til musik kender ingen alder, og unge Nabiha blev da også "helt tosset" med "Ulven Peter", da de to - sammen med resten af holdet - var på Mallorca i april for at optage tredje sæson af "Toppen af Poppen".

I aften er det Nabihas tur til at sidde for bordenden og lytte andægtigt, når de seks andre kunstnere fortolker hendes numre.

- De gør det suverænt flot med skægge, sjove, bevægende og sindssygt dygtige fortolkninger, fortæller Nabiha. Hun er vokset op på Vesterbro, men begge hendes forældre er halvt afrikanske, så hun har en stor familie i Afrika, som hun har besøgt flere gange.

Kæreste er der ikke tid til i øjeblikket - der er fuldt fokus på karrieren, som kører rigtig godt. Nabiha optræder både herhjemme, i Tyskland, Polen, England og USA. På et tidspunkt skal hun have "en masse dejlige børn", men lige nu får musikken al hendes opmærksomhed.

- Jeg er forelsket i musikken, konkluderer den talentfulde sanger.

Se hende i "Toppen af Poppen" i aften, hvor hun især har svært ved at holde armene nede, da hun hører Marc Johnsons bud. De øvrige deltagere er: Sanne Salomonsen, Peter Belli, Mads Langer, Kasper Winding og Dicte.

Læs mere om: