Onsdag, 2. oktober 2013 — af af Dorte Quist

Trist Emmelie de Forest: Derfor aflyser jeg koncerter

Emmelie de Forest
Emmelie de Forest
Foto: Alex Tran
- Det har været en svær beslutning at aflyse, fortæller Emmelie de Forest til BILLED-BLADET.

- Billetsalget i de her tider holder hårdt og har ikke været i top, så det er også en af grundene til, at jeg har aflyst min turne her i efteråret i Danmark og Tyskland, fortæller en trist Emmelie til BILLED-BLADET

Emmelie de Forest var helt ærligt og ikke mindst ærgerlig, da hun ved et MGP-pressemøde i Odense tirsdag fortalte sandheden om hvorfor hun forleden meldte ud at koncertturneen måtte droppes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har været en svær beslutning at aflyse. Men dels har jeg mange aftaler om at optræde i TV-shows rundt omkring i verden, som er svære at flytte, og så er jeg også i gang med at skrive sange til en ny plade, som kommer til foråret, og sammen med et billetsalg, som ikke var i top, så besluttede jeg at aflyse, siger Emmelie.

Heldigvis har Emmelie de Forest lavet aftaler med DR om at optræde i det danske MGP i Arena Fyn til marts, og senere igen til maj på Refshaleøen, når det internationale MGP, som også bliver kaldt Eurovision Song Contest, bliver holdt i København.

- Jeg har været ude og se B&W Hallerne, og der er virkeligt råt og meget anderledes end hvad man tidligere har set, siger Emmelie de Forest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden