30. mar. 2019
Af af

VIDEO: Se alle stjernernes ankomst til Dansktop Prisen

Glæd jer til at se Dansktop Prisen-showet med musik, sang og prisuddelinger i aften, lørdag, klokken 20.35 på TV-kanalen dk4. Her kan du se stjernerne ankomme på den gyldne løber til den store fest.
Der er masser at glæde sig til i dag, hvis man er vild med stjernerne bag de mest populære sange i Danmark. Dansktop Prisen i Boxen i Herning bød på et festfyrværkeri af musik for alle, der kan lide at hygge sig og synge med fra start til slut. Glæd jer til senere i dag at se Dansktop Prisen-showet med musik, sang og prisuddelinger. Dansktop Prisen-showet vises i aften, lørdag den 30. marts, klokken 20.35 på TV-kanalen dk4.

Birthe Kjær og Dario på den gyldne løber

I videoen fra den gyldne løber fortæller stjerner som Birthe Kjær, Dario Campeotto, Keld og Hilda Heick, Johnny Reimar og Østrigs superstar Hansi Hinterseer og mange, mange andre om deres forventninger til den store aften, og vi hører lidt om festttøjet.

Følg med hele dagen

Husk at I også kan følge med, når vi i løbet af dagen viser flere video-indslag fra Dansktop-begivenheden, som blev afviklet med kæmpe succes lørdag den 23. marts. Vi skal blandt andet møde vinderne af de mange store priser ved den gyldne løber, og så er vi på med eksklusiv video-reportage fra et brag af en vinderfest med flere friske Dansktop-stjerner, som udtaler sig om den store aften.

Få alt om Dansktop Prisen i BILLED-BLADET

Du kan i denne uges udgave af BILLED-BLADET få alt om Dansktop-Prisen 2019. Og så byder vi på fyldig reportage fra dronning Margrethes og kronprins Frederiks rejse til Argentina samt særlig reportage fra kronprinsesse Marys hemmelige arbejdsrejse til Etiopien.

Læs mere om: