30. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se Birthe Kjær og de andre prisvindere fejre triumfen på den gyldne løber

Efter et forrygende og festligt Dansktop Prisen-show kunne prisvinderne fejre deres triumfer. Vi var med, da Birthe Kjær, Kandis Johnny og de andre store vindere mødtes til en helt særlig begivenhed på den gyldne løber.
Det var en fantastisk aften i Boxen, hvor Dansktop Prisen 2019-showet bød på masser af dejlig musik og flere prisoverrækkelser. De glade vindere i kategorier som ”Årets kvindelige Dansktop Solist” og ”Årets mandlige Dansktop Solist” samt ”Årets Dansktop Gruppe” mødtes til en helt særlig og eksklusiv begivenhed ved den gyldne løber i Boxen, og vi var naturligvis med.

Vinderne mødtes

Se med, da vinderne ved Familie Journals storslåede musik-arrangement mødtes og lykønskede hinanden. Vi talte med de store stjerner og hørte om deres oplevelse af aftenen i Boxen og om det helt unikke møde med det feststemte publikum i hallen. I denne video kan du møde store profiler som Birthe Kjær, Johnny Hansen og Kandis, Johnny Reimar, gutterne fra Humørekspressen og et helt unikt 16-årigt Dansktop-talent.

Læs mere om: