Fredag, 21. februar 2014 - af Hanne Rask

Vil du synge til årets Melodi Grand Prix?

Alle kan være med på scenen i Eurovision Song Contest i år. Det har årets "X-Factor"-finalister benyttet sig af!

Alle kan være med på scenen i Eurovision Song Contest i år. Det har årets X-Factor-finalister benyttet sig af!

Aldrig før har alle og enhver haft mulighed for at være med på den store Eurovision-scene. Men det bliver muligt nu. I årets internationale melodi grand prix, der løber af stablen i B&W Hallerne i København til maj, har DR inviteret TV-seere over hele verden, høj som lav, ung som gammel, til at deltage i Eurovision Song Contest 2014.

Ideen er, at alle har mulighed for at komme på skærmen med sang eller dans i verdens største musikkonkurrence. Alles stemmer kan være med til at synge ”Only Teardrops” og danne et kæmpe virtuelt kor, der skal understøtte Emmelie de Forest, når hun synger ved Eurovisionens første semifinale 6. maj.

Og det har årets ”X-Factor”-finalister benyttet sig af. På www.joinus.dk kan man uploade en video, hvor man synger sin egen version af ”Only Teardrops”. På sitet findes en instruktionsvideo sammen med indspilningsudstyr, så alle kan synge med i forskellige korstemmer.

Er man mere til dans, kan det bedste danse-move optages på mobilen og uploades via mobilen til www.joinus.dk. De vildeste og bedste danse-moves får en direkte flybillet til København og bliver inviteret til Eurovision Song Contest 2014 for at danse live på scenen i konkurrencens anden semifinale den 8. maj.

I videoen i toppen af artiklen kan du se ”X Factor”-deltagerne illustrere, hvordan det virtuelle kor bliver til.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden