Mandag, 1. januar 2018 - af Laura Dalgård Hansen

X Factor-Morten gjorde usikkerheden til en styrke

Morten Nørgaard
Foto: Scanpix
Morten Nørgaard vandt "X Factor" tilbage i marts, og han er nu klar med sin egen musik. Nu er hans første EP, som indeholder fem nye numre, udkommet.

Morten Nørgaard løb med seernes hjerter og ikke mindst deres stemmer, da han i 2017 vandt den 10. sæson af "X Factor".

Det på trods af, at han ikke var den deltager, der udstrålede mest selvtillid. Men usikkerheden, har Morten formået at vende til noget positivt - det kan man blandt andet høre på det nye nummer ”Cool Enough”:

Usikkerheden blev en styrke

- Cool Enough er et upbeat nummer, der er fuldt af håb og drømme, men som samtidig afspejler noget af den usikkerhed, som mange nok husker mig for fra "X Factor". Den har jeg stadig i mig, men jeg synes, jeg har vendt den til en styrke, forklarer Morten Nørgaard i en pressemeddelelse

I fint selskab

Morten Nørgaard har lavet de fem numre sammen med den amerikanske producer Dallas Austin, som har arbejdet sammen med store stjerner som blandt andre Madonna og Michael Jackson.

- Det er helt vildt at være den seneste tilføjelse til den lange liste af navne, Dallas har arbejdet sammen med. Det er virkelig fint selskab, jeg er kommet i, og derfor kom det også bag på mig, hvor god Dallas var til at tage mig for den, jeg er – han ville bare gerne arbejde med mig, og det var fedt!, fortæller Morten.

Mortens nye EP, ”Cool Enough”, udkom den 29. december.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden