2. aug. 2013
Af Hanne Rask

Xander: Jeg har aldrig tænkt på at blive kendt

Xander Linnet
Xander Linnet
Foto: Krestine Havemann
Xander er glad for sin popularitet, men har aldrig drømt om at blive kendt.

Xander debuterede med hitsinglen "Det burde ikk´ være sådan her" i september for snart tre år siden. Og sangens titel passer såmænd ganske godt på den situation, han senere havnede i. Det burde nemlig ikke være sådan, at Xander blev så kendt. For det har aldrig været hans ambition.

I et interview med Metro Express, fortæller han, at han altid har lavet musik, men har aldrig drømt om at blive et kendt ansigt.

- Der er mange, der gør alt for at få deres musik ud, og hvis det så lykkedes, bliver de helt vildt stjerneagtige og afhængige af at have fans. Jeg har aldrig tænkt på at blive kendt. Jeg har bare altid lavet musik, og så har jeg været heldig, at der var mange, der godt kunne lide, hvad jeg lavede, siger Xander, der godt ved, at han nu er popstjerne.

- Popstjerne lyder så overfladisk, men det er jo det, jeg er. Og det er også cool nok. Men karriere er ikke kun popstjerne-delen. Jeg sidder stadig det meste af tiden og arbejder på min musik og går hele tiden og tænker i nye ideer, fortæller Xander, der sidst var dommer i ”Voice” på TV 2, og som i den forbindelse nok har fået sig en god diskussion med sin mor, Anne Linnet, der kort tid efter havde fornøjelsen af at være dommer i ”X Faktor”.

Læs mere om: