30. maj. 2023
Af Catja Klarskov

Nalina fra De sjældne danskere var gæst til kendisbryllup: Fik opfyldt stor drøm

Nalina 
Nalina
Foto: Birger Storm
Weekenden har stået i kærlighedens tegn. Det gælder også for Nalina fra ”De sjældne danskere”, der søndag deltog i en særlig bryllupsfejring, hvor hun fik en af sine helt store drømme opfyldt.

Er du en mange, der troligt følger Nalina og hendes familie, når TV 2-programmet ”De sjældne danskere” løber over fjernsynsskærmen, så kender du muligvis til Nalinas fascination af ”Vild med dans” og i særdeleshed den professionelle danser Morten Kjeldgaard.

Søndag blev Nalinas store idol gift med sit livs udkårne, ”Den store bagedyst”-finalist Frederik Haun ved et storslået bryllup på Sonnerupgaard Gods, og foruden at blive inviteret med på parrets store dag så fik Nalina også et andet ønske opfyldt.

Det deler hendes mor, Karina Arensbach, i en video på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

På videoen, der har det smukke bryllupstelt i baggrunden, hvor vielsen mellem Morten Kjeldgaard og Frederik Haun fandt sted, står Nalina.

Hun smiler fra øre til øre og gør sig klar til dans, da de velkendte toner fra George Ezras megahit ”Green Green Grass” lyder.

Smilet skyldes muligvis lige dele bryllupsfejring og det faktum, at hun bag sig har ingen ringere end ”Vild med dans”-kendisserne Mille Funk, Asta Ivars og Jenna Bagge, der alle tre har indvilget i at stille op til en lille dans.

”Vild med dans”-danserne var gæster til kærlighedsfejringen mellem Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, men faktisk havde de en helt særlig rolle på dagen, der var få forundt.

Asta Ivars, Mille Funk og Jenna Bagge 
Asta Ivars, Mille Funk og Jenna Bagge
Foto: Mikael Rieck

Iklædt ens, smukke, gammelrosa kjoler havde veninderne nemlig fået den ærefulde rolle at være brudepiger til det eventyrlige kendisbryllup.

Alligevel fandt danserne tid til at imødekomme Nalinas store drøm, og om dansen skriver Nalinas mor i sit opslag, at det er en stor drøm for Nalina, der nu er gået i opfyldelse.

Nalinas mor filmede dansen, og du kan se den skønne video ved at klikke her.

Læs mere om: