16. mar. 2017
Af af Dorte Quist og Karina Didriksen

Neel Rønholt og Henrik Koefoed køber blomster for en god sag

Neel Rønholt og Henrik Koefoed.
Neel Rønholt og Henrik Koefoed.
Foto: Krestine Havemann
Skuespillerne Neel Rønholt og Henrik Koefoed støtter op om blomsterdesigner Bjarne Als’ projekt, der samler penge ind til et børnehospice.

Neel Rønholt og Henrik Koefoed besøgte torsdag Bjarne Als’ blomsterforretning Bering House of Flowers for at støtte op om en god sag.

Den kendte blomsterdesigner binder hele dagen gratis buketter til kunderne, som til gengæld kan vælge at donere et beløb til Danmarks eneste børnehospice, Lukashuset, der ligger i Hellerup.

- Jeg hørte om det i går, og når man selv er mor, vil man gerne støtte et projekt som Lukashuset, fortæller skuespilleren Neel Rønholt til BILLED-BLADET.

Henrik Koefoed er ambassadør for børnehospicet

Skuespillerkollegaen Henrik Koefoed er ambassadør for Lukashuset, og derfor var han naturligvis også mødt op i butikken for at donere penge til velgørenhedsarrangementet.

LÆS MERE: Bjarne Als fik musik i hele gaden

Lukashuset Børne- og Ungehospice slog dørene op i efteråret 2015 og hjælper både med at give syge børn lindring og med at aflaste forældre og søskende.

Kongelig hofleverandør Bjarne Als håber, at mange generøse kunder vil lægge vejen forbi Bering House of Flowers i København torsdag den 16. marts for at støtte op om projektet.

Læs mere om: