Neel Rønholts første jul med svigerforældrene

Neel Rønholt. 

Neel Rønholt. 

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Neel Rønholt, der lige nu er aktuel i TV 2's julekalender "Juleønsket", er i år for første gang hjemme hos sin skuespillerkæreste Jens Frederik Sætter-Lassens familie.

For Neel Rønholt, 31, bliver det en noget anderledes jul i år og måske med nye traditioner. 

I de sidste 30 år har skuespilleren, der lige nu er aktuel i TV2s julekalender "Juleønsket", hvor hun spiller hovedpersonen Julies klasselærer Signe, holdt jul hjemme hos sin familie. 

Men i år skal hun så for første gang være hjemme hos kæresten Jens Frederik Sætter-Lassens familie. Han er søn af skuespiller Søren Sætter-Lassen og også selv skuespiller. 

– Vi holder jul med Jens’ familie. Vi ville gerne holde jul hjemme hos selv, men vi bor i en tre-værelses lejlighed på Christianshavn og har ikke plads. Det er første gang, at jeg ikke skal holde det hos min familie, fortalte hun til BILLED-BLADET under pressemødet på "Juleønsket".

Parret har sammen datteren Ellen på halvandet år, som selvfølgelig også fejrer med. 

Neel elsker and og brun sovs

Neel Rønholt har sine helt personlige julefavoritter og glæder sig blandt andet allerede til julemaden. 

– Jeg elsker julemad og blandt minde favoritter er risalamande, jeg kunne spise risengrød året rundt. Jeg elsker også and og brun sovs, men jeg er ikke så vild med brunede kartofler.  

Hun behøver ikke tænke i lang tid, da hun får spørgsmålet om årets juleønske. – En KitchenAid. Jens og jeg kan begge godt lide at lave mad og bage, kommer det hurtigt.
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden