Lørdag, 1. januar 2011 - af af Ulrik Ulriksen

Nicklas Bendtner kan tvinges væk fra Caroline Fleming

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Nicklas Bendtner må sandsynligvis forlade sin kæreste og sin baby, hvis hans fodboldklub sælger ham i løbet af de næste måneder.

Nicklas Bendtner, 22, og Caroline Fleming, 35, befinder sig tilsyneladende midt i deres livs lykkeligste tid med en nyfødt søn som det altoverskyggende omdrejningspunkt. Men selvom den lille fyr spreder glæde i den celebre familie i London, så har fodboldstjernen og TV-baronessen også private problemer at slås med. Nicklas Bendtner er ikke populær hos sin arbejdsgiver, fodboldklubben Arsenal, som ligger i den engelske hovedstad London.

Han er en af klubbens bedst betalte spillere, men har på grund af skader ikke været meget på banen siden sommerferien. Derfor taler en hel del for, at Bendtner må forlade London og finde en anden klub at tjene sine mange millioner i. Timingen er dårlig, fordi parret netop har fået deres lille søn, så det er ikke optimalt at forlade London.

Engelske medier har gennem længere tid skrevet at Bendtner er på vej væk fra London og må fortsætte karrieren i en helt anden og måske knap så profileret klub som Arsenal. Det betyder, at Bendtner er på vej væk fra Caroline og sin baby. I hvert fald for en tid, indtil de på en eller anden måde får styr på det praktiske og kan bo sammen igen. Al snakken om ny klub og de praktiske familieproblemer fik for nylig Nicklas Bendtner til at reagere kraftigt på Arsenals egen hjemmeside. Han ønskede at lægge låg på alle spekulationer. Han understregede derfor, at han vil kæmpe med næb og kløer for at blive i London, så han selv og familien bestående af den lille baby, Caroline og hendes to børn Alexander, 6, og Josephine, 4, ikke skal ud i et flyttekaos.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden