30. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Niclas Bendixen har ændret prioriteter som far

Niclas Bendixen
Trine Dyrholm og Niclas Bendixens
Foto: James Thisted
Koreografen Niclas Bendixen har måttet redefinere sin tilværelse, efter at han er blevet far. Han er ikke længere nummer et i sit liv.

Mens Trine Dyrholm de forgangne måneder har haft fuldt skema med at passe hendes og Niclas Bendixens otte måneder gamle søn, Axel, har koreografen haft travlt med at lave trin til teaterkoncerten 'Come Together'. Men hverken arbejdsliv eller privatliv er det samme, efter at Niclas er blevet far.

"Før Axel gjorde jeg, som jeg tror, mange mænd gør: Jeg definerede mig selv via det, jeg laver. Men så tog jeg tre måneders barselsorlov, og det blev ud over en fantastisk oplevelse og en skræmmende oplevelse. For jeg fandt ud af, at det, jeg troede var mind funktion, var noget helt andet. Axels fødsel havde skabt mig et andet liv," fortæller Niclas Bendixen til Ekstra Bladet.

"De følelser, som opstår, er jo ikke noget, man kan læse om i en bog eller på nettet. Før var der én vigtig person: Én selv. Pludselig er der to, hvoraf den ene er endnu vigtigere end én selv," forklarer Niclas Bendixen i avisen og konstaterer: "Det er da besynderligt."

Læs mere om: