Tirsdag, 24. januar 2023 - af Karina Didriksen

Niels Olsens hustru involveret i ulykke: Har armen i slynge

Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen.
Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen.
Foto: Dan Mariegaard
Cirkusrevyens nye instruktør Joy-Maria Frederiksen havde armen i slynge, da hun var med sin mand, Niels Olsen, til pressemøde.

Ægteparret Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen skal i år arbejde sammen i Cirkusrevyen for første gang. Hun som instruktør og han som skuespiller.

Da parret mødte op til et pressemøde på Bakken sammen med resten af holdet, var det tydeligt at se, at Joy-Maria Frederiksen havde sin ene arm i en slynge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skyldtes, at den 58-årige instruktør havde været involveret i en ulykke.

- Jeg skulle over vejen og ser, at der kommer en lille hvid hjemmehjælper-bil. Pludselig går det op for mig, at den ikke har set mig, og så jeg når lige at dreje mig, fortalte Joy-Maria Frederiksen og fortsatte:

- Ellers havde den ramt min hofte, og det havde været virkelig slemt. For jeg må sige, at det er galt nok med armen, selv om lægerne siger, at det er et fint, rent brud.

Joy-Maria Frederiksen var ved godt mod på trods af smerter, og hun glædede sig til at komme i gang med den nye sæson af Cirkusrevyen, hvor hun har overtaget instruktørjobbet fra Lisbet Dahl.

Foto: Dan Mariegaard

Her ses årets hold i Cirkusrevyen 2023, kapelmester Joakim Pedersen, Niels Olsen, Joy-Maria Frederiksen, Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden