Lørdag, 17. oktober 2009 - af af Signe Ravn

Nikolaj Koppel overrasker sin kone

Nikolaj Koppel har været gift med sin hustru, Sille, i 11 år. Parret har to børn. Simon på 11 år og Emilie på 7 år.
Nikolaj Koppel har været gift med sin hustru, Sille, i 11 år. Parret har to børn. Simon på 11 år og Emilie på 7 år.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
’Talent 09’-dommeren husker efter 11 års ægteskab stadig at gøre små betænksomme ting for sin hustru.

Det kan godt være, at Nikolaj Koppel og hans hustru Sille ikke dur til at være på lange ferier uden deres børn Simon, 11, og 7-årige Emilie, men 'Talent 09'-dommeren sørger for, at parret alligevel får alene-tid på små weekendture, og så holder han af at lave små overraskelser for sin kone.

"Det er vigtigt, at man stadig overrasker hinanden. Jeg ved i hvert fald, at jeg kan score nogle billige point på det helt hverdagsagtige niveau, hvis jeg har taget en time tidligere fri, købt ind og stået og lavet mad et par timer, før hun kommer hjem. Så smelter hun helt," fortæller Nikolaj Koppel, 40, til ALT for damerne og understreger straks, at de gode intentioner ikke behøver at koste en bondegård.

"Det behøver ikke at være noget, der koster 5.000 kr. Det kan sagtens bare være en markering - at der er dækket op og tænkt bare tre tanker omkring et måltid… og hun kommer hjem og siger, 'ah, hvor dejligt', og man kan byde hende et glas vin og signalere: det her er for dig," forklarer Nikolaj i damebladet.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden