4. apr. 2016
Af Karina Didriksen

Nikolaj Lie Kaas vil hjælpe børn og unge i sorg

Nikolaj Lie Kaas.
Nikolaj Lie Kaas.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Nikolaj Lie Kaas er blandt de kendte danskere, som støtter op omkring Håbets Aktie, der lanceres af organisationen Børn, Unge & Sorg.

Nikolaj Lie Kaas, 42, er en af de kendte danskere, som har valgt at støtte op omkring tiltaget Håbets Aktie, der lanceres af organisationen Børn, Unge & Sorg.

Hvert år oplever 140.000 børn og unge, at sygdom eller død rammer deres familie, og det er ikke alle, som kan få bevilget hjælp.

Det vil Børn, Unge & Sorg forsøge at ændre på ved at samle penge ind gennem Håbets Aktie. En aktie koster 100 kr. og giver mulighed for at deltage i en koncert med Lighthouse X og andre danske kunstnere.

Nikolaj Lie Kaas har selv været i sorg

Skuespillerne Nikolaj Lie Kaas, Sebastian Jessen og Sebastian Klein har selv oplevet at miste et familiemedlem og være i sorg, og de håber at få mange danskere til at købe Håbets Aktie.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

- Vi har brug for, at hele Danmark har en aktie med i det, hvis vi skal forhindre, at flere børn og unge står alene, når det værst tænkelige sker, siger Søren Bregendal, der er kampagneansvarlig i Børn, Unge & Sorg, i en pressemeddelelse.

Kronprinsesse Mary er protektor for Børn, Unge & Sorg.

SE BILLEDERNE: 10 kronprinsesse Mary pletskud

GALLERI: 10 kronprinsesse Mary pletskud (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: