Onsdag, 4. september 2013 — af Casper Nielsen

Nu er Klaus Riskærs Laura flyttet ind

For tre dage siden slog de op – nu er Laura Petersen flyttet ind hos Klaus Riskær.

Dagens opdatering på Riskærs kærlighedsforhold er såre positiv.

Efter at have annonceret, de var gået fra hinanden i søndags, men havde fundet sammen igen i går, lyder meldingen fra parret i dag, at de skam stadig er sammen – ja, de er oven i købet FLYTTET sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det hele var bare en misforståelse. Vi er stadig samme. Vi er faktisk flyttet sammen. Jeg er flyttet ind hos Klaus i byen, udtaler Laura Petersen således til Seoghør.dk.

Den 58-årige Riskær og den 30 år yngre Laura har kendt hinanden længe, men blev altså først kærester for et par uger siden. Og der er ingen problemer med den store aldersforskel.

- Vi er meget glade for hinanden. Jeg har mødte Klaus’ sønner, og de er glade. Mine forældre synes heller ikke, at det er noget problem, så længe jeg er glad, så er de glade, fortæller Laura, der udover at læse cand.merc.psyk også er model. Men den unge skønhed har også tid til et lidt særpræget studiejob:

- Jeg er værtinde på arrangementet ”THINK” for Aidsfondet i november sammen med Mads Holger, og ligeledes for Ladies Affairs for Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”. Jeg står for al koordinering af mine velgørenhedsprojekter, siger Laura til Seoghør.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden