21. aug. 2011
Af af Liz Rørsig

Nu er Maria Montell og Tomas Villum flyttet på landet

Maria Montell og Tomas Villum
Maria Montell og Tomas Villum
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Maria Montell og Tomas er flyttet til et større landsted i Kelleris tæt på Humlebæk, hvor hun er opvokset.

- Naboerne, Lene Fischer og Jacob Stilov, er to af mine bedste venner. Min bror bor heller ikke så langt væk, så jeg turde godt taget springet. Jeg føler mig rigtigt hjemme - det gjorde jeg nu også i vores gamle hus i Skovshoved, men det har været vores drøm, at børnene kunne folde sig mere ud og få nogle flere kvadratmeter at boltre sig på. Jeg har også fået mit eget studie her, fortæller Maria. Hun og Tomas er forældre til Villum, seks, Smilla, fem, og Lilly på 11 måneder.

- Børnene har taget flytningen rigtigt fint, selv om de var glade for deres kammerater i Skovshoved. Børn er jo fantastiske, og de har hurtigt vænnet sig til de nye omgivelser, siger Maria.

Tomas på traktoren

Den nye bopæl byder også på hestefolde og rådyr, som kigger forbi om morgenen.

- Det er et skønt og fantastisk landsted. Jeg har faktisk kendt familien, der har boet i huset, og jeg har været til fester her. Familien havde fire superskønne drenge, kan jeg huske. Min gode ven Jacob - og nu nabo - har også talt for sin syge moster, for at jeg og familien skulle komme herop. "Har du hørt, at huset ved siden af mig er salg?", har han spurgt. Tomas er også meget glad for at være her. Han sad straks på havetraktoren med børnene, da vi kom herop - sådan ren Morten Korch. Han er vokset op på en gård med heste og kender til livet på landet, forklarer Maria.

Familiens gamle hus i Skovshoved med kig til Øresund er stadig til salg, og prisen er sat ned til 6,7 millioner kroner.

Læs mere om: