Mandag, 28. maj 2012 - af af Jan Bergman

Nu vil Frederik Fetterlein slå sig til ro

Frederik Fetterlein
Frederik Fetterlein og Michella Madsen.
Foto: AOP
Frederik Fetterlein ser atter sin tidligere kæreste, den 18 år yngre Michella, og noget holdbart kan være på vej for de to.

Er Frederik Fetterlein endelig ved at falde til ro og endda med den pige, der smed ham ud? Det spørgsmål kan kun Frederik Fetterlein, og selvfølgelig Michella svarer på, men Frederik, er han klar til at gøre et forsøg.

- Man kan selvfølgelig aldrig sige aldrig, men jeg vil gå ind i det med den tanke, at jeg ikke skal lave ballade. Sådan skal det ikke være igen. Så hvis jeg ikke kan finde ud af det, må jeg hellere lade være med at slå mig til ro, siger Fetterlein til Ekstra Bladet.

Frederik er nemlig på ny begyndt at date den 18 år yngre Michella, som han i september sidste år ville giftes med. Hun brød dog med ham.

Avisen har spurgt Frederik Fetterlein om ikke singlelivet passer fint til en herre, der har svært ved at leve et monogamt liv.

- Nej, jeg vil gerne slå mig til ro på et tidspunkt. Men det tager jo også tid at have en kæreste og det har jeg ikke meget af. Jeg arbejder meget og har to børn, hvoraf den ene bor i et andet land. Så der er ikke meget tid til overs i døgnet, siger den tidligere tennisspiller.

Om Fetterlein og Michella for alvor finder melodien sammen vil kun tiden vise.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden