Torsdag, 6. august 2009 — af af Helle Skram de Fries

’Ny Go'morgen’-vært glad for samarbejdet med Resen

Den 31-.årige tv-vært Ida Wohlert har i fem år dannet par med 28-årige Kasper Fredshavn, der 1. november bliver færdig som journalist. Ida er tilfreds med sin start som morgenvært.
Den 31-.årige tv-vært Ida Wohlert har i fem år dannet par med 28-årige Kasper Fredshavn, der 1. november bliver færdig som journalist. Ida er tilfreds med sin start som morgenvært.
Foto: Birger Storm
Ida Wohlert er lykkelig for, at hun har fået en god skærm-makker og har en kæreste, der bakker op på hjemmefronten.

"Jeg skal lige vænne mig til at stå op kl. 3.15, men det går fint nok," smiler Go' Morgen Danmarks nye vært, Ida Wohlert. Mandag den 3. august skulle hun for første gang skulle løfte den tunge arv efter fru 'Go' Morgen Danmark' Cecilie Frøkjær.

"Cecilie har givet mig rigtig mange gode tip, og det er jeg glad for, men jeg koncentrerer mig om at være mig selv," forklarer Ida til BILLED-BLADET: "Det er gået fint, og Morten (Resen, red.) og jeg fungerer rigtig godt sammen. Jeg har aldrig arbejdet sammen med nogen, hvor det fra starten er gået så gnidningsløst."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hvor det netop var de specielle arbejdstider, der til sidst fik Cecilie Frøkjær til at sige stop, så fungerer de fint for Ida Wohlert, selvom hun har en lille dreng, Elliot, på ni måneder.

"Men det gør det kun, fordi jeg har en kæreste, der er en meget engageret far. Han afleverer Elliot i børnehave hver morgen - og det er så mig, der henter. Klokken syv lægger jeg Elliot i seng, og så arbejder jeg nogle timer og skal helst i seng kl. 9. Så det griber da klart ind i familielivet, men det er fint nok. Der er jo også fridage i det her job, hvor der er tid til at være kærester," fortæller Ida Wohlert til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden