Søndag, 26. april 2020 — af Marianne Singer

Nye billeder: Caroline Fleming nyder livet i Danmark

Caroline Fleming.
Caroline Fleming.
Foto: Lars H. Laursen
Humøret er højt hos Caroline Fleming, der sidste år flyttede til Danmark og stortrives i sit fødeland, kan man se på nye billeder.

I fredags delte Caroline Fleming dejlige billeder, taget hjemme hos hende, på sin Instagram-profil, hvor hun ikke bare er i forrygende humør, men også ser ud til at være i absolut topform.

"Så er det fredag. Jubiiiiiiii ☀️ Skål med god samvittighed og hyg jer ?♥️ Friday night and the sun is out ☀️Skål as we say in Denmark and enjoy yourselves ❤️?? @varley, skriver Caroline Fleming veloplagt i opslaget, hvortil der også hører skønne billeder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nyder livet

Det er tydeligt at se, hvor meget Caroline Fleming nyder sit liv i Danmark, hvortil hun flyttede sidste år efter 25 år i udlandet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den første periode efter at være kommet til landet boede hun i prins Joachims og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg, mens prinsefamilien opholdt sig i Frankrig.

Caroline Fleming har sammen med Nicklas Bendtner på sønnen Nicholas på ni år og børnene Alexander og Josephine med Rory Fleming.

BILLED-BLADET har fået lov af Caroline Fleming til at vise Instagram-opslaget.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden