Nye billeder: Caroline Fleming nyder livet i Danmark

Caroline Fleming.

Caroline Fleming.

Foto: Lars H. Laursen
Humøret er højt hos Caroline Fleming, der sidste år flyttede til Danmark og stortrives i sit fødeland, kan man se på nye billeder.

I fredags delte Caroline Fleming dejlige billeder, taget hjemme hos hende, på sin Instagram-profil, hvor hun ikke bare er i forrygende humør, men også ser ud til at være i absolut topform. 

"Så er det fredag. Jubiiiiiiii ☀️ Skål med god samvittighed og hyg jer 🍸♥️ Friday night and the sun is out ☀️Skål as we say in Denmark and enjoy yourselves ❤️🍺🍷 @varley, skriver Caroline Fleming veloplagt i opslaget, hvortil der også hører skønne billeder.

Nyder livet

Det er tydeligt at se, hvor meget Caroline Fleming nyder sit liv i Danmark, hvortil hun flyttede sidste år efter 25 år i udlandet.

I den første periode efter at være kommet til landet boede hun i prins Joachims og prinsesse Maries villa på Emiliekildevej i Klampenborg, mens prinsefamilien opholdt sig i Frankrig. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Caroline Fleming har sammen med Nicklas Bendtner på sønnen Nicholas på ni år og børnene Alexander og Josephine med Rory Fleming. 

BILLED-BLADET har fået lov af Caroline Fleming til at vise Instagram-opslaget.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden