Nyforelsket Mayianne Dinesen: Endelig lykkelig

- Jeg elsker London og er vild med modebutikkerne og byens puls, siger Mayianne Dinesen.
- Jeg elsker London og er vild med modebutikkerne og byens puls, siger Mayianne Dinesen.
Foto: Krestine Havemann
TV-værten Mayianne Dinesen var ved at miste troen på kærligheden, da hun for knap et år siden mødte manden i sit liv. BILLED-BLADET mødte hende i London til en snak om mænd, mode og et liv med fart på.

Mayianne Dinesen er betaget af den engelske millionby London. Især kvarteret omkring Oxford Street med de lækre tøjbutikker er lige noget for den altid velklædte TV-vært. Derfor var Mayianne, 44, ikke overraskende i overdådigt humør, da hun mødte BILLED-BLADETs udsendte midt i byens mest eksklusive og udfordrende shopping-miljø.

- Der er så skønt her i London. Jeg elsker byen, og selv om jeg også skal arbejde, så får jeg helt sikkert tid til at shoppe ovre i Liberty, som jeg er vild med, fordi dér er alle de gode mærker samlet. Liberty-huset er mit favorit-shoppingsted i London, fortæller Mayianne, da hun holder en pause i optagelserne til Kanal 5-serien "Shop Amok", som hun bruger et par dage på at lave i den engelske hovedstad sammen med et kamerahold og nogle deltagende kærestepar, der skal tømme en tøjbutik.

Flyttet ind med katten

Der er dog også andet end moden, TV-jobbet og den heftige storbypuls, der denne dag gør Mayianne så glad. Hun er forelsket. Og ikke kun i London. Først og fremmest er hun smaskforelsket i sin kæreste, Henning Daverne. Ham mødte hun, efter hun selv var kommet ud af et ikke bæredygtigt forhold, og han var også ledig efter at have dannet par med Henriette Zobel i en længere periode.

- Henning betyder meget for mig. Han har tilført mit liv en masse. Nu har vi været sammen i ni måneder. Jeg er så lykkelig, som jeg overhovedet kan blive. Det gladeste menneske på denne jord. Mig og min kat er rykket ind hos Henning og hans tre børn, så nu er vi en ret stor familie.

Ingen som Henning

Midt i lykken tænker Mayianne tilbage på sit livs svære stunder. På de dårlige oplevelser, der kun gør hende endnu mere taknemmelig for mødet med Henning.

- Jeg har været gennem nogle forhold, der ikke gik. Det gav knubs. Temperamenterne kunne ikke sammen. Jeg har stolet på de forkerte og er blevet skuffet nogle gange. Selvfølgelig var der også gode stunder i mine tidligere forhold, men sådan som jeg har det med Henning, har jeg ikke prøvet før, forklarer den blonde TV-vært, der nyder at kombinere dybden i sit privatliv med det mere overfladiske og underholdningsprægede i sit job.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden