Søndag, 17. december 2017 - af Majken Munk

100 års kærlighed: To søskendepar fejrer dobbelt guldbryllup

Karen Jensen, Keld Jensen, Anne-Lise Jensen, Peter Jensen

Karen Jensen, Keld Jensen, Anne-Lise Jensen, Peter Jensen

Foto: Lars H. Laursen
Keld og Peter er brødre. Karen og Anne-Lise er søstre. På tværs fandt de kærligheden, der nu har overlevet i 50 år. BILLED-BLADET var med til brylluppet - og til guldbrylluppet.

Det er en finurlig historie, der blev opsnappet af BILLED-BLADET i 1967. Her giftede to brødre sig med to søstre fra samme by. Nu har Keld og Karen Jensen og Peter og Anne-Lise Jensen været gift i 50 år, og det blev fejret ved et kæmpe dobbelt guldbryllup.

Startede i folkeskolen

- Det var kærlighed i folkeskolen, som gradvist voksede, jo ældre vi blev, fortalte lillesøster Anne-Lise, da parrene fejrede deres guldbryllup i november. 

For det var lillebror Peter og lillesøster Anne-Lise, der indledte en romance, og så fulgte storebror Keld og storesøster Karen så småt efter, da de fast fulgtes i skole hver dag. Godt nok skulle Keld tre år i militæret, før de for alvor blev kærester. 

Foto: Lars H. Laursen

Respekt for hinanden

Nu har parrene, stadig bosat omkring Næstved, hvor de er vokset op, klaret sig igennem 50-års ægteskab, og de er meget enige om, hvad grunden er til et lykkeligt og ikke mindst et langt ægteskab. 

- Vi har en respekt for hinanden, brød Anne-Lise ud, mens storesøster Karen tager over: 

- Og vi har levet med en fin tolerance for hinanden. 

Det dobbelte guldbryllup blev fejret på festligste vis, hvor guldbryllupsparrene var omgivet af venner og familie.

 
   

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden