8. aug. 2016
Af Majken Munk

Årets TV-vært 2013: Skifter TV ud med radio-job

Ibi Makienok
Ibi Makienok
Foto: AOP
I 2013 kårede BILLED-BLADETs læsere Ibi Makienok til årets TV-vært. Nu har den talentfulde kvinde fået nyt job på radiokanalen P3.

Ibi Makienok (tidligere Støving.red) har fået nyt job. Mandag den 8. august er hun startet på sit nye job som radiovært på DR's P3.

Sammen med sine to mandlige medværter, Tony Scott og Tue Blædel, skal hun forkæle lytterne med en anderledes dækning af OL i de kommende 14 dage under det store sportsarrangement i Rio.

LÆS MERE: Ibi gift i Holmens kirke med fodboldspiller

Ibi Makienok kunne ikke sove af spænding

"OL på P3" vil handle om de danske atleter og deres konkurrencer, men der vil også blive hevet klassiske OL-historier op af hatten. Ibi Makienok, håber på at kunne formidle sport på en alvorlig, men også sjov måde. Hun ser meget frem til at komme igang med arbejdet.

- Jeg er så glad over at skulle arbejde i DR-huset, at jeg næsten ikke har kunnet sove, og jeg mødte tidligt ind, fordi jeg var så spændt, siger en meget glad Ibi Makienok på sin første arbejdsdag.

Populær vært på Go'Morgen Danmark

Ibi har de seneste 15 år lavet TV, og det var da også i TV-værtsrollen på Go' Morgen Danmark, at hun blev særlig populær. I 2013 kårede BILLED-BLADETS læsere Ibi Makienok til årets kvindelige TV-vært. Derfor er det også meget nyt for hende at skulle prøve kræfter med radio.

Men et nyt medie er ikke det eneste nye for Ibi Makienok. Hun skal i dette program også fokusere på sport, som hun ikke har beskæftiget sig professionelt med før.

LÆS MERE: Ibi Støving stopper på Go'Morgen Danmark

- Jeg elsker sport og har altid dyrket meget sport, så det er en naturlig retning for mig, siger hun.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med det nye job.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: