21. mar. 2015
Af af Ken Richter

Annette Heicks mand går igen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/150320_anette_heick_015.jpg
Foto: Flemming Jeppesen
Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, støttede sig til en stok, men kunne selv gå, da han ankom til sin kones premiere på "My Fair Lady" på Aarhus Teater.

- Jeg glæder mig til at se hende stråle, som hun plejer. Normalt er jeg ikke den store fan af musical, men i aften vil jeg have fokus på Annette, for jeg ved hun har glædet sig, sagde Jesper Vollmer ved ankomsten.

Efter premieren var alt lutter lykke og idyl, da Annette kunne kramme sine tre drenge - Jesper og sønnerne Eliot og Storm, og de sammen kunne glæde sig over et stormende bifald efter premieren på "My Fair Lady"

På hver sin måde havde ægteparret Annette Heick og Jesper Volmer en hovedrolle hver ved premieren på Aarhus Teater. Annette. fordi hun har hovedrollen som Eliza, og Jesper, fordi han på godt to måneder har kæmpet sig tilbage på benene igen, efter han brækkede nakken i en badeulykke i Thailand.

- Det er min højre side, der er ramt, og det går hurtigere med mit ben, end det gør med min højre arm, forklarede en ellers veloplagt Jesper, der støttede sig til en stok på vej op ad trapperne ind til teateret.

Hvornår Jesper Volmer kan vende tilbage til sit job som kok for regentparret, ved han ikke, men han har allerede været på besøg hos prins Henrik på Fredensborg Slot.

- Prinsgemalen var dybt berørt og ønskede at høre hele min historie, og spurgte meget til hvordan jeg har det, fortalte Jesper Volmer, der regner med at komme helt rask tilbage til det kongelige køkken.

- Det satser jeg på, sagde han med stor optimisme.

https://imgix.billedbladet.dk/150320_anette_heick_015_2.jpg
Foto: Flemming Jeppesen

Læs mere om: