30. jun. 2020
Af John Lautrup

Gun-Britt Zeller: Derfor elsker jeg Torben

Gun-Britt Zeller
Gun-Britt og Torben Zeller
Foto: Martin Høien
Gun-Britt Zeller er netop fyldt 70 år. I de 30 seneste år har hun levet sammen med skuespiller Torben Zeller, og de er rørende enige om, at deres ægteskab er for livet.

Gun-Britt Zeller, 70 år, fik ikke megen kærlighed og støtte i sin barndom fra en kold mor. Hvad hun savnede dengang, har hun til gengæld fået tifold i samlivet med Torben Zeller.

- Torben er en skøn mand. Han har betydet alt. Han har jo i hvert fald betydet, at al den støtte, jeg ikke fik derhjemme, har jeg fået hos ham. Også troen på, at man kan noget, siger den kendte modefrisør.

- Samtidig har det været et forhold, hvor vi har givet hinanden plads til at være dem, vi gerne vil være. Vi har aldrig brokket os over, at den anden nu skulle på arbejde igen. Jeg følte meget i mine unge dage, at det var det, der bremsede mine forhold. At mændene havde svært ved at forstå, at mit arbejde betød så meget.

- Der mødte jeg i Torben virkelig en mand, der havde forståelse for det og kunne se værdien i, hvad jeg gjorde. Det har båret vores ægteskab hele vejen igennem. At vi har givet hinanden plads og ikke sidder på hinanden på den der måde, siger Gun-Britt, som med et smil sværger evig troskab til sin mand.

– Ja, det kan jeg love dig for. Vi har besluttet os for, at vi bliver sammen. Torben plejer at sige, at ænder bliver sammen hele livet.

Men ænder kan også ende i skræppende skænderier. Uden at det dog behøver at betyde, at de flyver fra hinanden.

- Torben roder altså. Han lægger alt muligt alle steder. Så render jeg rundt og rydder op. Selvfølgelig irriterer man da hinanden. Det ville være mærkeligt andet. Men det er vigtigt at have noget tolerance over for hinanden. Måske er der mange, der giver op for hurtigt. Man kan jo heller ikke være lige forelsket hver dag, men på den lange bane er det vigtigt, at man har rum til at rumme hinanden, siger Gun-Britt Zeller.

Læs stort interview med modefrisøren i BILLED-BLADET, der har været på gaden siden den 25. juni.

Læs mere om: