Søndag, 15. januar 2017 - af af Dorte Quist

Kongelige designere på bryllupsmesse

Lasse Spangenberg

Lasse Spangenberg

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Rikke Gudnitz, Lasse Spangenberg og Jesper Høvring er nogle af de kendte designere, der i denne weekend viser deres flotte brudekjoler frem på Bryllupsmessen i Forum i København.

Der er op til flere kongelige designere i Forum i København i weekenden den 14.-15. januar hvor den stadigt større bryllupsmessen finder sted. 

Spangenberg, Høvring og Gudnitz viser brudekjoler

Rikke Gudnitz

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

Rikke Gudnitz, Jesper Høvring og Lasse Spangenberg har alle tre deres flotte brudekjoler udstillet, og det er tydeligt, at de tiltrækker sig meget opmærksomhed fra de vordende brude, der fylder gangene i Forum. 

Ud over brudekjole-designere er Forum også fyldt med guldsmede, konditorer, festarrangører, fotografer, personlige trænere, musikere, catering, slotte og godser, ja sågar også et privathospital har også fundet vej til Bryllupsmessen, hvis de vordende brudepar skulle få lyst til at komme under under kniven inden den store dag. 

Bryllupsmessen bliver større og større i disse år, og er nu udvidet med to byer, så det foruden København også er Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle, der kan holde Bryllupsmesse.

Jesper Høvring

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

LÆS MERE: Lasse Spangenberg syr Tina Lunds brudekjole

 

Flot galleri med nordiske prinsesser i brudekjoler herunder

GALLERI: Nordiske prinsesser i brudekjoler

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden