30. jun. 2016
Af Maria Rode Olsen

Mascha Vang har stor succes med sin blog

Mascha Vang
Mascha Vang.
Foto: Birger Storm
Mascha Vang har længe haft en af de mest læste sider på internettet, og nu bekræfter regnskabet også bloggerens kæmpe succes.

For et år siden kastede bloggeren Mascha Vang ud i et nyt eventyr, da hun startede sit eget blogginfirma, hvor hun kunne dele historier fra sin dagligdag.

Tidligere havde hun blogget gennem siden Bloggersdelight, men valgte at gå fra dem, da de blev uenige om kontrakter, og så startede hun sit eget firma.

I dag kører hun bloggen maschavang.dk, som er en af Danmarks mest læste, og det kan ses på regnskabet, som kendissen har sendt ud. Det skriver Mediawatch.dk

På sit første år som selvstændig blog ejer, har hun opnået et årsregnskab på lidt under halvdelen af Bloggersdelight, som vel at mærke består af 250 blogs og et utal af fritidssider.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Mascha forventer yderligere fremgang

De mange penge kommer primært fra reklameindtjeninger, som Mascha Vang får gennem bannere på sin hjemmeside, at køre en bestemt bil hele året og forskellige sponsorerede blogindlæg.

Den store mængde penge kommer derfor heller ikke bag på Mascha Vang, der også tjente gode penge på sit arbejde, før hun selv overtog chefhatten.

- Jeg vil selvfølgelig ikke fortælle, hvor meget jeg forventer, at virksomheden tjener i år. Men jeg har en del nye samarbejder med kunder, hvilket er, hvad bloggen bygger på. Det kører rigtig godt, og resultatet bliver i hvert fald ikke mindre end sidste år, fortæller bloggeren om forventningerne til år 2016.

Ved siden af sin egen blog er hun også medejer af firmaet blogly.dk, hvor flere andre kendisser som Julie Zangenberg, Anne Gadegaard og Nikita Klæstrup også holder deres blogge.

LÆS MERE: Mascha Vang har købt hus

Læs mere om: