31. mar. 2020
Af af Laura Dalgård Hansen

Søren Brostrøm: Jeg savner at være læge

Søren Brostrøm
Søren Brostrøm
Foto: Ritzau Scanpix
I mange år har Søren Brostrøm arbejdet som læge, og nu er han embedsmand i sundhedsstyrelsen. Han hjælper Danmark ud af krisen, men han savner også sit gamle job.

Hele Danmark er kommet på fornavn med sunhedsstyrelsens sympatiske direktør, Søren Brostrøm, som med stort overblik og ro nærmest dagligt fortæller danskerne om den nyeste corona-udvikling.

Søren Brostrøm er uddannet læge, og inden han blev embedsmand i sundhedsstyrelsen arbejdede han som gynækolog og fødselslæge i næsten tyve år. Og han savner sit gamle job.

Søren Brostrøm var dømt til at blive læge

- Hver dag. Det har jeg gjort lige siden, jeg forlod det kliniske arbejde, fortalte Søren Brostrøm, da han lørdag aften var med i TV 2-programmet ”Danmark står sammen”.

Han kommer ud af en lægefamilie, og det har altid ligget i kortene, at det også var den vej, han skulle gå.

- Jeg tror et eller andet sted, jeg var dømt til at blive læge. (…) Da jeg blev færdig i gymnasiet, var det det, jeg ville være, og jeg har aldrig fortrudt. Nu har jeg ikke været rigtig læge i ni år, men jeg er det stadig væk inden i, fortalte sundhedsstyrelsens sympatiske direktør.

Og i disse tider er der helt sikkert mange, der er glade for, at Søren Brostrøm i dag er embedsmand i sundhedsstyrelsen, så han kan være med til at hjælpe Danmark ud af krisen.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/hd2_0.jpg
Helle Dolleris og Trine Appel ved premieren på filmen "Grev Axel".
Niels S. Andersen

Søren Brostram har haft nogle meget travlte uger, og lørdag aften var han med i TV 2-programmet "Danmark står sammen".

Læs mere om: