9. aug. 2016
Af Casper Nielsen

TILLYKKE: Tom McEwan fylder 76 år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160802_hjp9019.jpg
Foto: Hanne Juul
Den tidligere Klyde er stadig aktiv, spiller jazz, og dyrker masser af motion. Dagen fejrer han ved at spise brunch med sin kone og den yngste af deres to sønner.

Tom McEwan kan tirsdag den 9. august slå en trommehvirvel for sig selv. Trommeslageren, skuespilleren og den tidligere Klyde fylder nemlig 76 år.

- Det er jo ikke en rund dag, så jeg fejrer den stille og roligt med en brunch med min kone Terese (Damsholt.red) og min søn Oliver på 32, der lige er kommet hjem fra Skanderborg festivalen. Vores ældste søn Tim bor i Los Angeles, så det bliver lidt langt, siger Tom McEwan til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Terese Damsholt fejrer fødselsdag med håndpillede rejer

Tom McEwan er stadig aktiv jazzmusiker

- Jeg har det godt. Jeg dyrker en del motion og har lige cyklet frem og tilbage fra øjenlægen. For nogle år siden besluttede jeg mig til at spise lidt anderledes og dyrke lidt mere motion, så jeg har tabt mig ved at cykle. Men jeg er stadig aktiv, ”still going strong” – eller ”still going wrong …”, alt afhængig hvordan man tager det, griner Tom McEwan og fortæller, at han stadig er aktiv jazzmusiker.

Næste job har han i Hillerød allerede på lørdag med bandet ”Natbussen”.

BILLED BLADET ønsker tillykke med dagen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: