30. jul. 2020
Af John Lautrup

Tom McEwan og Terese Damsholt: Sådan faldt vi for hinanden

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Tom McEwan og Terese Damsholt er stadig vilde med hinanden efter 50 år sammen, men deres samliv har ikke været uden store kriser.

Tom McEwan, 79 år, og Terese Damsholt, 73 år, har nydt 50 år sammen, og de fortæller i videoen historien om, hvordan de mødte hinanden og blev forelskede. Trommeslageren og skuespilleren.

Men deres samliv har ikke været uden kriser. Tom McEwan blev i 1991 stukket ned og var tæt på at miste livet. Og parrets to sønner har begge været alvorligt syge.

- Man knyttes tættere sammen som familie, når man har været igennem så store kriser, siger Tom stilfærdigt, og Terese giver ham ret.

For hende har de barske oplevelser skærpet hendes taknemmelighed for livet – og samlivet med Tom og drengene.

- Vi har jo stået ved afgrunden. På kanten af at miste hinanden. Så jeg har det sådan, når jeg slår øjnene op om morgenen.., altså: Min mand lever! Det er jo fantastisk. Mine børn lever! Sikke en dag! Livet er godt, udbryder hun og klapper hænderne sammen med et smæld.

Hvorefter hun uddyber, hvordan den lykkelige udgang på sorgerne har lært hende at sætte endnu mere pris på livet.

– Koden er ikke at tage noget for givet. Det lærer man. Og det kan jeg godt sige dig, det er en god opskrift. Ikke at tage noget for givet. At du hele tiden slår hænderne sammen og…, han er der endnu! Børnene er der endnu!

Læs stort interview med Tom McEwan og Terese Damsholt i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 30. juli.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb31-forsider_3.jpg
BILLED-BLADET nr. 31, 30. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: