Tirsdag, 8. maj 2018 - af Karina Didriksen

Ole Henriksen og ægtemanden har købt lejlighed i København

Laurence Roberts og Ole Henriksen.

Laurence Roberts og Ole Henriksen. 

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Cremekongen Ole Henriksen og hans mand Laurence Roberts, der til daglig bor i Los Angeles i USA, har købt en bolig i Danmark, som nu skal renoveres.

Ole Henriksen har længe været på udkig efter en lejlighed i Danmark, som han kan bo i, når han flere gange om året besøger hjemlandet med sin ægtemand Laurence Roberts.

I december 2017 fandt de endelig drømmeboligen – en stor lejlighed på Sankt Annæ Plads midt i hovedstaden, som parret nu er ved at gøre klar til beboelse.

- Vi er i Danmark i to dejlige uger. Vi har jo købt lejlighed i København, så vi er her egentligt, fordi vi overtog lejligheden 1. maj, fortalte Ole Henriksen til BILLED-BLADET til ELLE Style Awards 2018.

Lejligheden skal renoveres

- Vi skal i gang med at renovere lejligheden i morgen, og det varer så til november. Laurence er indretningsarkitekt, så han står for den del, forklarede den 67-årige cremekonge med et stort smil og tilføjede:

- Da vi købte lejligheden, var det en erhvervsbolig, så det tog tre måneder at få tilladelse til at lave den om til beboelse. Nu bliver det spændende at se, hvordan den kommer til at se ud, når den er færdig.

Danske Ole Henriksen og amerikanske Laurence Roberts har været sammen i 32 år og bor til daglig i Los Angeles.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden