3. maj. 2009
Af af Signe Ravn

Ole Henriksen skrev til sine idoler

Ole Henriksen har lært af sine idoler, der besvarede hans breve. Cremekongen sørger nemlig for altid at besvare de henvendelser, som han får.
Ole Henriksen har lært af sine idoler, der besvarede hans breve. Cremekongen sørger nemlig for altid at besvare de henvendelser, som han får.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Cremekongen samlede autografer som dreng, og han sørger selv for at svare på de fanbreve, han får.

Ole Henriksen er i dag en feteret herre på grund af sin ekspertise indenfor hudpleje og wellness. Men under sin opvækst så Ole selv op til en masse kendte, og hvis 1960'ernes store stjerner kigger i gemmerne, finder de måske et brev fra Ole Henriksen.

"Jeg skrev meget som barn til kendte mennesker. De fik fanmail fra Ole. Jeg udtrykte min beundring for dem indenfor skuespillet og teaterverdenen. Jeg hørte tilbage fra mange af dem. Jeg var egentlig meget beæret over, at de tog sig tid til mig, disse søde, begavede og talentfulde mennesker, som havde bedre ting at gøre med deres tid," fortæller Ole Henriksen til BILLED-BLADET.

Og Ole har lært af sine gamle idoler: "Succes er en ære, man skal ikke tage det som en selvfølge. Man skal tage sig tid til sine medmennesker. Alle dem, som kontakter mig, hører tilbage fra mig. Det kan tage et stykke tid, men de hører tilbage. Også fanmail. Det er meget vigtigt," understreger Ole overfor BILLED-BLADET.

Læs mere om: