Ole Henriksen var ved at gå fra manden

Ole Henriksen sammen med sin Laurence Roberts.
Ole Henriksen sammen med sin Laurence Roberts.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Trods problemer kan Ole og Laurence fejre julen og 25 års samliv.

Lørdag, 12. december 2009 - af Henrik Salling

Det er ikke kun julens komme, som skønhedsguruen Ole Henriksen glæder sig over i disse dage, men også fejringen af "sølvbrylluppet" med Laurence.

De to mødtes for lidt over 25 år siden og sagde for alvor "ja" til hinanden, da de blev gift i oktober 2008. Kærligheden har aldrig manglet, men som hos alle andre par har der hos Ole og Laurence også været både op- og nedture.

- For det meste har det været skønt, men vi har da også haft vores problemer, og i 2001 fik vores forhold en kraftig ridse i lakken. Mit firma tog for alvor fart og fra at være glad, blev Laurence indimellem tynget af jalousi, når jeg var på en af mine udlandsrejse. Når jeg rejste hjemmefra, var det med en knude i maven, fordi han blev tilbage. Når jeg kom hjem igen, følte jeg mig tung i kroppen af afmagt over hans beskyldninger og anklager, fortæller Ole, som til trods for sit humør og høje energiniveau også har dårlige dage.

- Men jeg er jo kun et menneske, og alle har en egoistisk side, som for mit vedkommende kom til udtryk i den periode. Vi var tæt på at gå fra hinanden, og det sled på vores forhold. Jeg havde jo behov for at rejse, så den del kunne jeg ikke ændre på, siger Ole, som betragter den periode i sit liv som det nærmeste, man kan komme på en depression.