Søndag, 10. maj 2009 — af af Signe Ravn

Ole Henriksen vil genfødes som musiker

Ole Henriksen udgiver sin selvbiografi til efteråret. Heri fortæller han alt om sin opvækst og sit liv som hudplejeekspert.
Ole Henriksen udgiver sin selvbiografi til efteråret. Heri fortæller han alt om sin opvækst og sit liv som hudplejeekspert.
Foto: Ole Henriksen/BILLED-BLADET
Hvis cremekongen skulle genfødes, ved han lige, hvem han vil komme tilbage som.

Der er ingen tvivl om, at Ole Henriksen hører til blandt de bedste på sit felt. Ikke desto mindre ville Ole foretage et totalt karriereskift, hvis han skulle gå hen og få en chance mere på jorden. Og han er inspireret af de mange smukke mennesker, han har haft som kunder i sin spa.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"David Bowie er mere unik af udseende. Men jeg har altid sagt, at i mit næste liv vil jeg komme tilbage som David Bowie på grund af hans musik, hans talent, og han er elegant og sofistikeret," fortæller Ole Henriksen begejstret til BILLED-BLADET

"Jeg er vild med, at ham og Iman blev forelskede og har været sammen i så mange år. De danner et smukt par med virkelig gode livsværdier," understreger Ole, der selv lever efter gamle danske værdier som blandt andet ydmyghed, i BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden