Onsdag, 25. september 2013 — af Hanne Rask

Oliver Bjerrehuus ændrer mening: Hvad er barnets navn?

Gunnvør Dalsgaard og Oliver Bjerrehuus
Gunnvør Dalsgaard og Oliver Bjerrehuus
Foto: Birger Storm/Billed-Bladet
Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har droppet navnet Talula til deres lille datter, og ved nu ikke hvad hun skal hedde.

De havde ellers været ude med, at navnet skulle være Talula, men nu er Oliver Bjerrehuus og kæresten, Gunnvør, alligevel ikke sikre på, det er det rigtige. Parret har længe været i tvivl om det helt rigtige navn til deres datter nummer to, der kom til verden for to en halv måned siden. De har især været glade for flere af navnene på børnene i deres omgangskreds, men syntes ikke rigtigt det var passende, at kalde datteren noget der ”var taget i forvejen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er parrets ældste datter, Sigga, på tre år, der har fundet på Talula, og det endte med at hendes forældre hoppede med på ideen, indtil de altså ombestemte sig igen. Parret har sat jagten på et navn lidt i bero, mens de håber at finde et, der både passer til lillepigen og ikke mindst til navnet, Sigga.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard, der stadig grundet deres turbulente forhold, bor hver for sig, blev for nyligt spurgt af TV 2, om de har planer om at flytte sammen igen, og det har de hver dag, forklarede Oliver; –altså lige indtil endnu et skænderi opstår, sagde han med et smil og informerede samtidig om, at den lille familie sover sammen hver dag.

Oliver er også far til Oscar på 12 år, der er fra et tidligere forhold.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden