Tirsdag, 25. marts 2008 — af af Signe Ravn

Owen og Kate sammen igen

Owen Wilson og Kate Hudson er sammen igen. De seneste par uger er rygterne taget til, og nu er parret også fotograferet sammen i New York.

Da Kate Hudson og Owen Wilson gik fra hinanden sidste år, var det bruddet, der fik skylden for, at Owen Wilson kort efter forsøgte selvmord. Kate Hudson datede på det tidspunkt en ny - skuespilleren Dax Shepard - men nu har hun tilsyneladende fundet sammen med sin gamle flamme igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på måneden blev Kate Hudson fotograferet i Miami, hvor hun efter sigende besøgte Wilson under optagelserne til en ny film. Forleden blev de to så fotograferet sammen på vej ud fra Kates New York-lejlighed. Og de var ikke glade for at blive mødt at fotografer.

Kate Hudson, der var afslappet klædt i grå blazer og lys blå sweater, skubbede en fotograf væk, mens Owen Wilson fulgte efter lige bag ved hende iført kasket og kamuflage-bukser.

Der er på nuværende tidspunkt ingen officiel bekræftelse af, at de to igen danner par.

De to skuespillere mødte hinanden under indspilningerne til komedien You, Me & Dupree i 2006. Det var omtrent samtidig, at det blev offentligt kendt, at Kate Hudson skulle skilles fra rockmusikeren Chris Robinson, der er far til hendes søn Ryder.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden