Owen Wilson og Kate Hudson: Det er slut

De klædte hinanden godt, men temperaments-forskelle får nu skylden for, at de to ikke længere danner par.
De klædte hinanden godt, men temperaments-forskelle får nu skylden for, at de to ikke længere danner par.
Foto: All Over
Skuespillerne Owen Wilson og Kate Hudson er gået fra hinanden igen. Parrets genforening blev kort og varede kun knap tre måneder.

Ikke et øje var tørt, da Owen Wilson og Kate Hudson i februar fandt sammen igen. I 2007 var de gået fra hinanden, og Owen Wilsons selvmordsforsøg i august sidste år blev tilskrevet netop bruddet mellem de to.

Uenige hele tiden

Men nu er de altså gået fra hinanden igen, skriver Eonline.com. En ven af Owen Wilson har fortalt, at Kate og Owen ikke har kunnet komme overens det meste af den tid, som de har været sammen:

"Owen er en humørsvingende type - meget oppe og så meget nede. Og Kate er så livlig, så det var svært for hende at håndtere."

Owen flirtede med andre

Men endnu en grund til bruddet skulle angiveligt være, at Owen Wilson kom lidt for tæt på en kvinde i Miami, hvor han optager komedien Marley and Me. Det ville Kate forståeligt nok ikke acceptere.

Kate Hudson har sønnen Ryder på fire år sammen med eksmanden Chris Robinson, og hun har tidligere udtalt, at hun glæder sig til at blive mor igen. Det bliver altså så ikke i denne omgang.

Det er ellers kun få dage siden, at der gik rygter om, at Owen og Kate var på vej til alters. Kate blev nemlig spottet med en stor diamantring, men det rygte blev skudt ned af en talsperson, der oplyste, at det blot var en rekvisit fra filmen Bride Wars, som Kate indspiller i øjeblikket.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden