24. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

På hospitalet: Geggo i smertehelvede

Geggo.
Geggo.
Foto: Hanne Juul
Geggo skal først føde til august, men i weekenden måtte hun alligevel en tur forbi fødemodtagelsen.

Geggo fra "Familien fra Bryggen" venter sit og Cengiz' andet barn til august, men graviditeten er ikke gået helt som ønsket.

Søndag fik hun nemlig så store smerter, at hun måtte en tur på hospitalet.

Geggo i smerter

- Søndag aften måtte jeg lige ind og runde fødemodtagelsen, fordi de plukveer jeg har haft i mange uger pludselig gjorde lige ondt nok og faktisk begyndte at føles som rigtige, begyndende veer. Lad os være ærlige, det er altså 4 år siden, jeg sidst har prøvet at have sådan nogle, så jeg har lidt glemt hvordan starten af dem føles (de slemme glemmer man vist ikke sådan lige, jeg gør ihvertfald ikke), skriver Geggo i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

- Jeg er altså ikke forfærdelig følsom med smerte, hvis jeg selv skal sige det - fødte A uden smertelindrende, og har samme planer med lillesøster. Men det gjorde altså nuller-naller i søndags, og better safe than sorry, ikk’... Anyways, så er jeg IKKE på vej i fødsel, og vi ved stadig ikke helt hvorfor mine plukveer føles, som de gør. Vi fandt derimod ud af, at jeg i løbet af ugen skal tjekkes for sukkersyge, og nogle andre ting. Jeg er bare glad for, at hun ikke har besluttet at komme alt for meget før tid - jeg vil gerne liiiige lave hende færdig, lyder det fra Geggo.

Læs mere om: