Lørdag, 16. oktober 2010 — af af Henrik Salling

Per Pallesen og kæresten har fastsat dato på bryllup

Per Pallesen og Vivian Dencker
Per Pallesen og Vivian Dencker
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
For anden gang skal den 68-årige folkekære skuespiller giftes.

Brylluppet afholdes til foråret, når Per siger "ja" til sin udkårne, Vivian Dencker, sin tandlæge gennem 39 år.

Men først for lidt over et år siden fandt de ud af, at deres hjerter slog i samme takt. Parret meldte hurtigt ud, at de gerne ville giftes, og selv om datoen har ladet vente på sig, er det nu ganske vist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi glæder os meget, men vil ikke fortælle den helt nøjagtige dato. Og foråret spænder jo over nogle måneder, griner Vivian Dencker, som har svært ved at skjule sin begejstring over, at der nu er sat en dato for deres bryllup. Per præsenterede for nylig sin nyeste bog om restauranter i Roms side­gader på restaurant La Buca på Frederiksberg i København. Og end ikke alle gæsterne til den reception var klar over, at de var i selskab med et kommende brudepar.

- Vi har inviteret mine børn, svigersønner og børnebørn. Så det bliver et ganske lille bryllup. Kun de allernærmeste skal med, fortæller Per, der sammen med skuespilleren Kirsten Peüliche har døtrene Trine og Sofie.

Hvor brylluppet skal stå, holder parret for sig selv. Per Pallesen har både boliger i København, i Provence og i Rom samt sommerhus i Tversted ved Vesterhavet. Så muligheder for et romantisk bryllup skorter det ikke på.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden