Torsdag, 17. april 2008 - af af Signe Ravn

Paltrow fik fødselsdepression

Den Oscar-vindende skuespillerinde Gwyneth Paltrow indrømmer nu, at hun fik en fødselsdepression, da hun fik sønnen Moses.

I maj-nummeret af Vogue fortæller Gwyneth Paltrow, at hun fik led under en fødselsdepression, da hun fik sønnen Moses, der i dag er to år gammel:

"Jeg vidste ikke, at jeg havde en fødselsdepression, før den var slut. Jeg vidste simpelthen bare ikke, hvad der var galt med mig…Jeg følte mig sat udenfor min krop. Jeg følte mig hægtet af. Jeg følte mig nede; jeg følte mig pessimistisk."

Paltrow mener selv, at hun fik en fødselsdepression, fordi hun ikke fulgte sine normale rutiner med akupunktur og massage under graviditeten. Skuespillerinden er i forvejen kendt for sin strikse levevis, der inkluderer strengt økologisk diæt.

Moses er Gwyneth Paltrow og hendes Coldplay-mand Chris Martins andet barn. Sammen har de også datteren Apple på fire år.

Gwyneth Paltrow er ikke den første skuespillerinde, der indrømmer at have fået en fødselsdepression. I 2005 stod Brooke Shields frem i Oprah Winfreys talkshow og fortalte om, hvordan hun var kommet over sin fødselsdepression ved hjælp af medicin. Brooke Shields har beskrevet forløbet i den personlige bog Down Came Rain.

Ovenpå Oprah-visittet kritiserede Tom Cruise offentligt Shields for at ty til medicin. Han undskyldte senere sine bemærkninger, og Brooke Shields og hendes mand Chris Henchy deltog begge i brylluppet, da Cruise i 2006 giftede sig med Katie Holmes.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden